Change 3 bots maps to 4 bots

Miojo
Script
Script
Posts: 37

Change 3 bots maps to 4 bots

Post#1 » 07 Oct 2017, 03:51

3 motives:
-less draws
-less hardcoded strategies (who miss mind games? I don't )
-1 of each bot ensures you use your "whole ai"

TheKidPunisher
Autonomous Entity
Autonomous Entity
Posts: 565

Re: Change 3 bots maps to 4 bots

Post#2 » 07 Oct 2017, 08:34

GFX want to create random maps ( look his post to see that is not completely random)
Which will be 4v4 so you will never have 3v3 anymore.

mcompany
Autonomous Entity
Autonomous Entity
Posts: 872

Re: Change 3 bots maps to 4 bots

Post#3 » 07 Oct 2017, 17:50

Also, there's literally only two maps with 3 bots in it that is playable at all online and that is kingmaker and dominance. Like, I feel like this is one of the most meaningless of requests and if there's a vote, then I say no

User avatar
Revenge
Neural Network
Neural Network
Posts: 403
Contact:

Re: Change 3 bots maps to 4 bots

Post#4 » 08 Oct 2017, 19:59

TheKidPunisher wrote:GFX want to create random maps ( look his post to see that is not completely random)
Which will be 4v4 so you will never have 3v3 anymore.

You mean this: viewtopic.php?f=2&t=380&p=4508&hilit=random+maps+gfx#p4508 ?
I don't see anything about 3v3 or 6v6 being changed to 4v4, or any topics on forced bot selection.

TheKidPunisher
Autonomous Entity
Autonomous Entity
Posts: 565

Re: Change 3 bots maps to 4 bots

Post#5 » 08 Oct 2017, 21:30

I was not here before end of march sry.

I was talking about this one:
viewtopic.php?f=5&t=1005

Edit: i can try to find the thread about the «random» generation if you want

Return to “Feature Requests”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests