[6.1 Test] Multiplayer Debug, Ranges, and Selecton Icons not showing

User avatar
Avaren
Script
Script
Posts: 38

[6.1 Test] Multiplayer Debug, Ranges, and Selecton Icons not showing

Post#1 » 21 Dec 2016, 11:56

PC
Test Build 6.1 (64bit)

Games I've been playing in multiplayer have had the Debug, Range, or Selection icons appearing, listed things do appear in Missions and Training.
AI appears to work normally (I haven't been able to deduce them behaving abnormally from what I believe they should do).
Game Crashes When trying to properly close (Main Menu>Quit), after viewing one or more of these games.

Example Multiplayer Game

User avatar
GFX47
Dev
Dev
Posts: 2914

Re: [6.1 Test] Multiplayer Debug, Ranges, and Selecton Icons not showing

Post#2 » 21 Dec 2016, 12:16

Could you please reproduce the bug and then send me your logs?

User avatar
Avaren
Script
Script
Posts: 38

Re: [6.1 Test] Multiplayer Debug, Ranges, and Selecton Icons not showing

Post#3 » 21 Dec 2016, 12:24

You should have a copy now... not that it actually contains much in the log, but I Started the game, viewed a multiplayer battle (which had the bug), then got the log.
Would you like me to deploy a game then send a log of me doing that?

User avatar
GFX47
Dev
Dev
Posts: 2914

Re: [6.1 Test] Multiplayer Debug, Ranges, and Selecton Icons not showing

Post#4 » 21 Dec 2016, 12:27

That's OK, I saw what I wanted in the logs you sent me.

User avatar
Avaren
Script
Script
Posts: 38

Re: [6.1 Test] Multiplayer Debug, Ranges, and Selecton Icons not showing

Post#5 » 21 Dec 2016, 12:35

Cool.

As an update I just viewed a game where I cannot explain the actions of one of my bots...
In a game vs MGBlitz81 my Machine Gun targeted and started walking towards a resource that should have been in medium (possibly long range). Unless I'm missing something; that shouldn't of happened as the only nodes where it could have started targeting a resource in med/long range are behind [If Self is X Class] nodes for the 3 other classes (in the ball passing branch of .SubRoutine: EndGame).

Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest