Page 1 of 1

Importing AI doesn't connect all modules

Posted: 15 Oct 2018, 14:48
by MrChris
I have imported 2 match AIs and a few different modules weren't set properly. It just showed the question mark as the module name rather than the proper name. I had to re-select the modules before they would work.


In this screenshot, none of the visible modules names were present (I have since re-selected the correct module) . This is a screenshot of the "//new/secureToBase" module:

Screenshot from 2018-10-15 13-45-56.png
Screenshot from 2018-10-15 13-45-56.png (151.8 KiB) Viewed 1341 times


If you import my AI from match #1363562 then you will see this happen.

It also happened in a lot of other places in my AI. It's taken me a while to find them all and fix them.

Re: Importing AI doesn't connect all modules

Posted: 15 Oct 2018, 15:19
by Hairy Phil
Was the missing link always between Sub-AIs and Connectors? Or other types of node too?

Re: Importing AI doesn't connect all modules

Posted: 15 Oct 2018, 15:21
by MrChris
Ok I think I didn't explain this properly - i've fixed the original post.

There were no missing links. The modules themselves weren't selected. They were empty modules with just a question mark "?" in them rather than the module name.

Re: Importing AI doesn't connect all modules

Posted: 16 Oct 2018, 08:56
by GFX47
Were all the sub AIs present in the imported folder though?

Re: Importing AI doesn't connect all modules

Posted: 16 Oct 2018, 14:13
by MrChris
Yes

Re: Importing AI doesn't connect all modules

Posted: 17 Oct 2018, 13:58
by GFX47
Could you retry and send me your logs?

Re: Importing AI doesn't connect all modules

Posted: 17 Oct 2018, 22:41
by MrChris
When I click on the bug icon and click 'ok' it opens up my code editor which then freezes. So I can't access the log file data.

Re: Importing AI doesn't connect all modules

Posted: 18 Oct 2018, 09:29
by GFX47
You must have your OS set to open html files with the wrong editor.
Anyway it should be fixed in 2.3. The RC is on the "release-candidate" branch on Steam, test branch on Android.

Re: Importing AI doesn't connect all modules

Posted: 18 Oct 2018, 21:42
by MrChris
2.3 doesn't seem to be active on Linux

Re: Importing AI doesn't connect all modules

Posted: 18 Oct 2018, 22:15
by GFX47
On the release candidate branch?