Alpha 8.10

pier4r
Skynet
Skynet
Posts: 3339

Re: Alpha 8.10

Post#21 » 04 Jul 2017, 21:25

The tooltip on the nodes is nice but this on a tablet, on smaller screen it may be annoying.
http://www.reddit.com/r/Gladiabots/wiki/players/pier4r_nvidia_shield_k1 -> Gladiabots CHAT, stats, insights and more ;

pier4r
Skynet
Skynet
Posts: 3339

Re: Alpha 8.10

Post#22 » 04 Jul 2017, 22:12

Also the editor is faster, a connector takes way less time to be duplicated
http://www.reddit.com/r/Gladiabots/wiki/players/pier4r_nvidia_shield_k1 -> Gladiabots CHAT, stats, insights and more ;

mcompany
Autonomous Entity
Autonomous Entity
Posts: 872

Re: Alpha 8.10

Post#23 » 05 Jul 2017, 06:38

1. I guess I get what you are trying to do with the scrolling (zooming into the spot that we point to) and it probably makes sense for PC, but for android it doesn't seem very smooth (especially in the AI editor) and moving with two hands is contradictory to other android apps and probably also makes it feel less smooth. I'd rather the old way zooming was implemented.
2. The tooltip system seems to get in the way of pressing menu options. Holding for a tooltip shouldn't cancel out your press on the menu option when you release (this is probably a bigger issue on PC)

User avatar
GFX47
Dev
Posts: 2861

Re: Alpha 8.10

Post#24 » 05 Jul 2017, 09:23

Try Google maps for the zoom and drag at the same time. Feels very smooth to me :)

User avatar
GFX47
Dev
Posts: 2861

Re: [Urgent] Alpha 8.10

Post#25 » 05 Jul 2017, 18:09

ConsciouS-0nE wrote:Install the game>
Play tutorials>
Play introduction first>
You need the first map to go to the second map in order for the bug to trigger>
Finished the first map>
Click next>
Goes into the second map>
First map ais is shown as sample in the second map, which made me confused for a moment.


Still not able to reproduce it :(
"You need the first map to go to the second map in order for the bug to trigger" > is this something you do?

Could you record it?

ConsciouS-0nE
Autonomous Entity
Autonomous Entity
Posts: 740

Re: Alpha 8.10

Post#26 » 05 Jul 2017, 18:18

Just play "introduction"(the first map)
Finish it and progress to the "catch the resource"(the second map)


-i dont know how to record
-imgur needs a registration now
-can someone reproduce the bug and record it?
-note the game should be freshly intalled and all tutorials are still locked.
Im not the best player, but atleast im something.I'm 8
Science is madness! 3:)

mcompany
Autonomous Entity
Autonomous Entity
Posts: 872

Re: Alpha 8.10

Post#27 » 05 Jul 2017, 19:04

Unless this is some sort of new account bug (and I'm not resetting my account to test, plus my laptop is kinda acting up about trying to copy apks from my phone so I can clone them), I cannot reproduce

pier4r
Skynet
Skynet
Posts: 3339

Re: Alpha 8.10

Post#28 » 08 Jul 2017, 00:00

Android : more often than not I have to click pause more than once during debug, really upsetting because I lose the moment to check the problem.
http://www.reddit.com/r/Gladiabots/wiki/players/pier4r_nvidia_shield_k1 -> Gladiabots CHAT, stats, insights and more ;

harthag
Automaton
Automaton
Posts: 197

Re: Alpha 8.10

Post#29 » 08 Jul 2017, 00:30

pier4r wrote:Android : more often than not I have to click pause more than once during debug, really upsetting because I lose the moment to check the problem.

^this

User avatar
Kanishka
Skynet
Skynet
Posts: 1420
Contact:

Re: Alpha 8.10

Post#30 » 08 Jul 2017, 04:21

ConsciouS-0nE wrote:Just play "introduction"(the first map)
Finish it and progress to the "catch the resource"(the second map)


-i dont know how to record
-imgur needs a registration now
-can someone reproduce the bug and record it?
-note the game should be freshly intalled and all tutorials are still locked.


I can try
Fixes break an AI more than bugs do. :ugeek:

Gladiabots Off-Topic Chat


My Stats: Kanishka_RN3;Kanishka_MiPad

User avatar
Kanishka
Skynet
Skynet
Posts: 1420
Contact:

Re: Alpha 8.10

Post#31 » 08 Jul 2017, 04:24

REPRODUCED!
Fixes break an AI more than bugs do. :ugeek:

Gladiabots Off-Topic Chat


My Stats: Kanishka_RN3;Kanishka_MiPad

User avatar
Kanishka
Skynet
Skynet
Posts: 1420
Contact:

Re: Alpha 8.10

Post#32 » 08 Jul 2017, 04:27

Img 1
Attachments
Screenshot_2017-07-08-07-54-48-145_com.GFX47.Gladiabots.png
Yo
Screenshot_2017-07-08-07-54-48-145_com.GFX47.Gladiabots.png (112.49 KiB) Viewed 907 times
Fixes break an AI more than bugs do. :ugeek:

Gladiabots Off-Topic Chat


My Stats: Kanishka_RN3;Kanishka_MiPad

User avatar
Kanishka
Skynet
Skynet
Posts: 1420
Contact:

Re: Alpha 8.10

Post#33 » 08 Jul 2017, 04:29

Img 2
Attachments
Screenshot_2017-07-08-07-55-04-390_com.GFX47.Gladiabots.png
Cross Connection
Screenshot_2017-07-08-07-55-04-390_com.GFX47.Gladiabots.png (118.74 KiB) Viewed 906 times
Fixes break an AI more than bugs do. :ugeek:

Gladiabots Off-Topic Chat


My Stats: Kanishka_RN3;Kanishka_MiPad

User avatar
Kanishka
Skynet
Skynet
Posts: 1420
Contact:

Re: Alpha 8.10

Post#34 » 08 Jul 2017, 04:33

Steps to Reproduce:
  • Install Gladiabots
  • Play Introduction
  • Tap Next
  • Play Catch The Resource
  • Tap GUI Back Arrow
  • Play Introduction
  • Tap Next
  • Play Catch The Resource
Fixes break an AI more than bugs do. :ugeek:

Gladiabots Off-Topic Chat


My Stats: Kanishka_RN3;Kanishka_MiPad

ConsciouS-0nE
Autonomous Entity
Autonomous Entity
Posts: 740

Re: Alpha 8.10

Post#35 » 08 Jul 2017, 04:55

Good job, now spawn gfx
Im not the best player, but atleast im something.I'm 8
Science is madness! 3:)

User avatar
GFX47
Dev
Posts: 2861

Re: Alpha 8.10

Post#36 » 08 Jul 2017, 09:18

Kanishka wrote:Steps to Reproduce:
  • Install Gladiabots
  • Play Introduction
  • Tap Next
  • Play Catch The Resource
  • Tap GUI Back Arrow
  • Play Introduction
  • Tap Next
  • Play Catch The Resource


Still not able to reproduce :(
There must be something else.
Could you send me the logs after it happens?

User avatar
Kanishka
Skynet
Skynet
Posts: 1420
Contact:

Re: Alpha 8.10

Post#37 » 08 Jul 2017, 14:25

GFX47 wrote:
Kanishka wrote:Steps to Reproduce:
  • Install Gladiabots
  • Play Introduction
  • Tap Next
  • Play Catch The Resource
  • Tap GUI Back Arrow
  • Play Introduction
  • Tap Next
  • Play Catch The Resource


Still not able to reproduce :(
There must be something else.
Could you send me the logs after it happens?


Doesn't happen now... Must be an isolated trigger. But not a lone incident. I did it once. Anyway, fix the "yo" in the text
Fixes break an AI more than bugs do. :ugeek:

Gladiabots Off-Topic Chat


My Stats: Kanishka_RN3;Kanishka_MiPad

ConsciouS-0nE
Autonomous Entity
Autonomous Entity
Posts: 740

Re: Alpha 8.10

Post#38 » 08 Jul 2017, 14:35

Agh, atleast try to read some of my writings, told yah it only happens once every install.
Im not the best player, but atleast im something.I'm 8
Science is madness! 3:)

User avatar
Kanishka
Skynet
Skynet
Posts: 1420
Contact:

Re: Alpha 8.10

Post#39 » 08 Jul 2017, 18:09

ConsciouS-0nE wrote:Agh, atleast try to read some of my writings, told yah it only happens once every install.


Dammit I did read it, and I'm friggin reinstalling every time I test for the bug.
Fixes break an AI more than bugs do. :ugeek:

Gladiabots Off-Topic Chat


My Stats: Kanishka_RN3;Kanishka_MiPad

User avatar
Ritter Runkel
Neural Network
Neural Network
Posts: 498

Re: Alpha 8.10

Post#40 » 09 Jul 2017, 12:41

I have to change my opinion about the presetted targets. When alpha 8 was released I didn't like the presetted targets. It looked messy to me, confusing and much to much to use it in a proper way.

Now I've to reject my resentiments against it. Actually it's pretty cool when you work with it. I just look, what's closest to the target I want to implement and then I only change or add what I need. I had to get used to the symbols (I didn't read the symbols before).

Return to “Release candidates”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest