Page 5 of 5

Re: Alpha 10.2

Posted: 27 Sep 2017, 00:44
by eleazr
GFX47 wrote:Hi eleazr, sorry to read that.
Could you please send me your logs?

Sent copies of two different "output_log.txt" from what appears to be for both the 10.1 and the 10.2 instillations in a PM. Here is where the one for 10.2 first trips up:

Code: Select all

Platform assembly: C:\Program Files (x86)\Gladiabots_Alpha10.2_Windows\Gladiabots_Data\Managed\System.Core.dll (this message is harmless)
Platform assembly: C:\Program Files (x86)\Gladiabots_Alpha10.2_Windows\Gladiabots_Data\Managed\System.dll (this message is harmless)
Platform assembly: C:\Program Files (x86)\Gladiabots_Alpha10.2_Windows\Gladiabots_Data\Managed\System.Xml.dll (this message is harmless)
desktop: 1366x768 60Hz; virtual: 1366x768 at 0,0
<RI> Initializing input.

<RI> Input initialized.

<RI> Initialized touch support.

The referenced script on this Behaviour (Game Object 'pb-Cube-6123408') is missing!
 
(Filename:  Line: 1743)


Re: Alpha 10.2

Posted: 27 Sep 2017, 07:24
by GFX47
Could you please use the in-game bug report button?

Re: Alpha 10.2

Posted: 27 Sep 2017, 22:11
by eleazr
GFX47 wrote:Could you please use the in-game bug report button?

e-mail sent.

For the wider world, the problem seems to be tied up in Windows Defender somewhere. So while 10.1 sailed past, 10.2 did not. To get past this, I disabled the AV, Firewall, and App Controls, ran the game once, and turned WD back on. The game seems to function, but windows still pesters me each time I try to launch the game.... can't have everything I guess...

edit:
The new art work is really nice. +1

Re: Alpha 10.2

Posted: 28 Sep 2017, 08:47
by GFX47
Could you try to install the itch app?
It should automatically update the game for you and avoid this kind of problem on game launch.