Improve duplicate with links

Norljus
Algorithm
Algorithm
Posts: 55

Improve duplicate with links

Post#1 » 15 Aug 2018, 11:14

It seems weird to me that duplicating with links creates links between the original and the copy like so:
Gladiabots_02.png
Gladiabots_02.png (112.68 KiB) Viewed 549 times

I would expect this:
Gladiabots_03.png
Gladiabots_03.png (92.58 KiB) Viewed 549 times

pier4r
Skynet
Skynet
Posts: 3390

Re: Improve duplicate with links

Post#2 » 15 Aug 2018, 16:17

if you try to duplicate one node, it duplicates also the connection. This is extended to multiple nodes.
http://www.reddit.com/r/Gladiabots/wiki/players/pier4r_nvidia_shield_k1 -> Gladiabots CHAT, stats, insights and more ;

ElvenMonk
Neural Network
Neural Network
Posts: 238

Re: Improve duplicate with links

Post#3 » 15 Aug 2018, 22:50

pier4r wrote:if you try to duplicate one node, it duplicates also the connection. This is extended to multiple nodes.


Duplication of connections from outside nodes to copied node, doesn't automatically mean, that there should be connections between nodes being copied and copies. It's an implementation detail that nodes are copied one by one.

I can't remember the case, when I didn't remove connections between copies.

masterplayer
Algorithm
Algorithm
Posts: 68

Re: Improve duplicate with links

Post#4 » 16 Aug 2018, 13:22

ElvenMonk wrote:I can't remember the case, when I didn't remove connections between copies.

+1

User avatar
GFX47
Dev
Dev
Posts: 2914

Re: Improve duplicate with links

Post#5 » 16 Aug 2018, 15:14


Return to “Feature Requests”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest